Nieuwsbrief

Information

Nieuwe producten

Praten over wat je voelt

B0562

Nieuw product

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 24 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 24 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,20.


€ 24,95 incl. BTW

Meer informatie

Praten over wat je voelt

In het kinderboek Praten over wat je voelt met adviezen van de profeet Mohammed (sallallaahoe alayhi wasallam) maken Abdurrahmaan, Saalih, Abdullah en Asiyah verschillende avonturen mee die met de indrukwekkende illustraties tot leven komen. Naar aanleiding van hun avonturen, krijgen de kinderen te maken met verschillende emoties. Ze leren hoe die gevoelens heten, hoe ze die in hun lichaam voelen en hoe de profeet Mohammed (sallallaahoe alayhi wasallam) ons leerde ermee om te gaan.

Dit boek is geschreven voor kinderen tussen ongeveer vier en tien jaar. Aan de hand van de verhaaltjes kunnen ouders, onderwijzers en verzorgers moslimkinderen leren wat emoties zijn en hoe ermee om te gaan. Elk verhaal begint met een vers uit de Qor’aan en een Hadieth die betrekking hebben op de emoties die in het verhaal aan bod komen. Na elk verhaal worden er een aantal vragen gesteld aan de kinderen, zodat ze een open gesprek over hun eigen gevoelens kunnen voeren. Als extra heeft de schrijfster wat adviezen aan de ouders geschreven in de inleiding. En is er een emotiewiel toegevoegd dat gebruikt kan worden als hulpmiddel om emoties te bespreken.

Dit boek is zowel visueel als inhoudelijk een hoogstandje, waar veel ouders en kinderen mee geholpen zullen worden insha Allaah.


Uitgeverij: Ibn Baaz Bookstore
Taal: Nederlands
Schrijver: Ayten Oem Abdullah
Uitvoering: Hardcover
ISBN: 9789493122444
Pagina(s): 63
Jaar uitgave: 2023

Recensies

Schrijf uw recensie

Praten over wat je voelt

Praten over wat je voelt

Stel een vraag over dit product

(optioneel)
*(Het antwoord op uw vraag krijg je op dit e-mailadres)