Nieuwsbrief

Information

Bekeken producten

Nieuw Arabisch alfabet muursticker Bekijk groter

Arabisch alfabet muursticker

K0519

Nieuw product

Beschrijfbaar, uitwisbaar en verwijderbaar. Plakt zonder lijm!

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 24 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 24 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,20.


€ 24,95 incl. BTW

Meer informatie

Arabisch Alfabet

De Sticky Muursticker van het Arabische Alfabet is ontworpen voor de ouders die willen dat hun kind Arabisch leert lezen en schrijven. Dan is het handig als uw kind op jonge leeftijd kennis maakt met de Arabische letters.

De muursticker kunt u ophangen in de slaapkamer of speelruimte zodat uw kind de letters elke dag ziet. Uw kind leert hoe Arabische letters eruit zien en kan de letters overtrekken om te leren hoe ze worden geschreven.


Sticky Muursticker

Een Sticky Muursticker is een eye-catcher in iedere kamer! Laat spijkers of schroeven voor wat ze zijn en ervaar onze Sticky Muurstickers: zonder lijmsporen achter te laten op de muur, blijven de stickers makkelijk kleven, zijn ze gemakkelijk eraf te halen en te verplaatsen. Door het magnetische veld van de sticker blijft deze tegen elk oppervlak kleven. Onze Sticky producten worden gebruikt op muren, glas en houten oppervlakken. Met een whiteboard marker kunt u op de stickers schrijven en wissen doet u met een droge doek. Zo zijn de stickers eindeloos te gebruiken!

Stof kan worden verwijderd met een droge doek. Natte doekjes mogen nooit worden gebruikt.

Afmeting: 100cm x 60cm (LxB)

Recensies

Schrijf uw recensie

Arabisch alfabet muursticker

Arabisch alfabet muursticker

Beschrijfbaar, uitwisbaar en verwijderbaar. Plakt zonder lijm!

Stel een vraag over dit product

(optioneel)
*(Het antwoord op uw vraag krijg je op dit e-mailadres)