Nieuwsbrief

Best verkochte producten

Information

Nieuwe producten

Bekeken producten

De islamitische geschiedenis van Marokko Bekijk groter

De islamitische geschiedenis van Marokko

B0529

Nieuw product

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 20 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 20 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,00.


€ 20,00 incl. BTW

Meer informatie

De islamitische geschiedenis van Marokko


Een Afrikaanse dynastie die helden als Yusuf ibn Tashfin en Abu Bakr ibn Umar voortbracht domineert dit geweldige epos, ga mee in een legendarische tocht van de Sahara naar de Spaanse Pyreneeën.

Dit is het verhaal van de stichters van Marrakesh, de dynastie van de Al-Murabitun. De Murabiteen wierpen de duisternis van onwetendheid van zich af en werden de standaarddrager van de Islam in het middeleeuwse Afrika en Al-Andalus. Ze begonnen een furieuze hervorming, tegen de dramatische staat van de Maghreb van die tijd, samengevat in deze slogan: “Verspreid de waarheid, onderdruk onrecht, schaf illegale belastingen af"

De missie die de Murabitun in een halve eeuw wisten te volbrengen was immens: een unie van West-Afrika, de Maghreb en Al-Andalus in een van de machtigste rijken die de Islamitische Beschaving heeft gekend, maar ook en vooral de massale verspreiding van de zuivere islam, die nog steeds het leven van meer dan honderd miljoen Afrikaanse moslims vormgeeft.

Dit boek is de nieuwe uitgave van het eerder uitgegeven boek "De Dynastie van de Murabitun"

Geschreven door: Ibrahim Sbaa

Recensies

Schrijf uw recensie

De islamitische geschiedenis van Marokko

De islamitische geschiedenis van Marokko

Stel een vraag over dit product

(optioneel)
*(Het antwoord op uw vraag krijg je op dit e-mailadres)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...