Nieuwsbrief

Best verkochte producten

Information

Nieuwe producten

Bekeken producten

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam Bekijk groter

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam

B0453

Nieuw product

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 9 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 9 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,45.


€ 9,00 incl. BTW

Meer informatie

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam


Voorwaar van de belangrijkste (zaken) wat verplicht is op een moslim om te leren en te verspreiden tussen de mensen is dat wat hem verbindt tussen de fundamenten van zijn geloof en zijn geloofsovertuiging en zo ook dat wat de juiste geloofsleer teniet doet.

En deze voorrang komt voort uit de teksten in de islamitische wetgeving en zijn stelregels die verduidelijkt zijn door de mensen van kennis.

En wat valt onder dat wat geschreven is over hetgeen wat tegenover de juiste geloofsleer staat, is dit geweldige boek van de shaykh, de herlever van de islaam, Mohammed bin ‘Abdul-Wahhaab (d. 1206H) V die hij heeft genoemd; de tenietdoeners van de islaam.

De rechtsgeleerden onder alle wetscholen plaatsen aan het eind van hun boeken over de islamitische wetgeving (fiqh) de titels: Hoofdstuk; uit de islaam treden, of; oorzaken waarmee iemand uit de islam treed. (en de tweede titel slaat terug op de eerste titel, oftewel heeft dezelfde betekenis als de eerste titel).

En er is geen boek onder de grote boeken van de wetscholen waarin achter in het boek geen vermelding staat over de oorzaken van het uit de islam treden of een hoofdstuk over uit de islam treden. En dat is wat door de vromen van deze tijd, de tenietdoeners van de islaam, genoemd wordt. Omdat deze titel een oplettendheid opwekt.


Uitgeverij: Sunnahpubs
Uitvoering: Softcover
Pagina's: 87

Recensies

Schrijf uw recensie

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam

Stel een vraag over dit product

(optioneel)
*(Het antwoord op uw vraag krijg je op dit e-mailadres)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...